Dags för läger

Terminen har kommit igång riktigt väl och nu börjar flera stora läger närma sig i horisonten.
Det finns läger för alla grupper så blir ni intresserade skicka ett meddelande här eller prata med eran instruktör. 

För knattar och ungdomar
Vårmonet i Nybro den 9 -10 mars. Ett stort läger med många deltagare och träning för flera riktigt bra instruktörer från runt om i Sverige, föräldrar får också åka med och för dem kostar det 150kr för att täcka matkostnaden. För mer information se eventet på förbundets hemsida.

För Vuxna
Vuxenläger i Tvååker den 17 februari. Ett heldags läger från kl 10:00 - 15:00, träna för två av våra riksinstruktörer Bertil Bergdahl och Anders Bergström. För mer information se eventet på förbundets hemsida

Påskläger i Linköping den 19 -22 april. Detta är det största lägret på året för vuxna, mycket bra träning för många toppen instruktörer med massor av trevligt folk från hela Sverige. För mer information se eventet på förbundets hemsida.

För att citera en mycket erfaren lägerdeltagare.
"Läger äger"

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter