40-års Jubileum 11/8 Vuxenlägret

Den 11/8 så hade vuxengruppen 40-års jubileumsläger i Kolla idrottshall Kungsbacka. Vi var 15 tappra individer som var redo för läger.

Dagen började med ett pass som vår huvudinstruktör Ivar Wikenstedt höll. Passet ”Ju-jutsu för stora och små” genomfördes tillsammans med vår knatte- och  ungdomsverksamhet. Under passet blandades lek och lagtävlingar med olika ju-jutsutekniker vilket både passade små som stora.

Dagens andra pass ”bra och nyttigt” hölls av Ann-Charlotte från Budoklubben Shindo,  ett roligt pass med många olika tekniker och tankeställare i situationer som var verklighetstrogna.

Tredje passet ”Träning på hårt underlag” höll Johan Osbjer från Göteborgs Ju-jutsuklubb. Passet skulle ha genomförts utomhus men på grund av vädret fick passet hållas inomhus på gymnastikgolv. ”Träning på hårt underlag” var ett spännande pass där det tränades mycket på att ingripa vid bråkiga situationer.

Det avslutande passet för lägret ”Ju-jutsu genom tiderna” hölls av Dan Isaksson från Shindo Ju-jutsu klubb. ”Ju-jutsu genom tiderna” bjöd på flera kluriga men effektiva tekniker från olika tidsperioder. Allt ifrån tekniker från medeltida Japans samurajer till tekniker som kan komma i framtiden.

Vi hade väldigt kul med att anordna läger på hemmaplan och hoppas att få chansen igen. Tack till alla funktionärer, ledare, föräldrar, instruktörer och deltagare som gjorde detta möjligt.

För att se ett galleri av bilder från vuxenlägret, tryck här.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter