Påskläger 2022

Hej alla i vuxengrupperna! 
 
Nu finns det äntligen läger att åka på igen, vilket många har längtat efter!
Under fyra dagar kommer du få träna för Riks-, Förbunds- och Elitinstruktörer. Lägret består av 12 träningspass med olika upplägg. På schemat finns även instruktörsträning och stiltävling.
 
Vi kommer att åka dit och hem tillsammans, det blir antingen bil eller kollektivt beroende på hur många som åker. På plats är lägret väl uppstyrt av erfarna ledare. Det är en långhelg med massa träning för duktiga instruktörer, men också ett tillfälle att träffa många nya människor från andra klubbar. Träningen sker inte bara på mattan utan även i skolsalar och andra ytor.
 
När? 15-18 april (Vi åker dit dagen innan, alltså torsdag den 14 april).
 
Anmälan: Det kommer komma en lapp i tingbergshallens dojo där man kan skriva upp sig. Skicka annars anmälan till Emma: emmaantonia.gyllenhammar@gmail.com. Då skriver du antal dagar du vill vara med på lägret och vart du sover.
 
Träningen kostar 1050 kr för hela lägret eller 300 kr/dag.
 
Clarion Collection Hotel Slottsparken: Hotell enkelrum 790 kr/natt. Hotell dubbelrum 520 kr/natt. Frukost + kvällsmat ingår. Hotellet ligger centralt och nära till dojon.
 
Sova i skolsal 70 kr/natt. Det är en stor skola som ligger väldigt nära dojon.
 
Betalning: Betalning sker till Kungsbacka ju-justu senast den 2:a mars, antingen via swish eller plusgiro.
Swish: 1234836136
Plusgiro: 4403221-7
 
Var? Vasahallen, Linköping.
 
 
Påsklägret är det största ju-jutsulägret där klubbar från hela Sverige samlas för att träna. Det är ett riktigt roligt läger som jag varmt rekommenderar att åka på, det är värt träningsvärken!
 
 
Tveka inte att höra av er om ni har frågor.
 
 
Mvh Emma Gyllenhammar
 Kungsbacka Ju-jutsu 
 


 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter