Knattegrupperna slås ihop

Hej alla knattar!

Våra två knattegrupper kommer att behöva slås ihop till en, större grupp som tränar måndagar 17:00-17:50 i Kollaskolans motionssal. Det kommer alltså inte att bedrivas någon knatteträning på onsdagar längre, utan alla knattar tränar på måndagar från och med 20/9.


Detta beror på att vi i dagsläget har både instruktörsbrist och brist på aktiva föreningsmedlemmar, vilket gör att vi tyvärr tvingas dra ner på vår verksamhet. Vi kommer under hösten att jobba hårt för att lära upp nya instruktörer och ledare samt för att effektivisera styrelsearbetet så att de instruktörer vi har avlastas från administrativa sysslor, så att vi förhoppningsvis kan utöka verksamheten igen till våren. 


Om ni har möjlighet att engagera er i föreningen får ni väldigt gärna höra av er till oss via mail: info@kungsbackajujutsu.se. All hjälp vi kan få, lite som mycket, underlättar och ökar chansen för att vi ska kunna fortsätta bedriva träning som motsvarar medlemsantalet och intresset för sporten.

/Styrelsen och instruktörerna

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter