Vi välkomnar ALLA till vår prova-på-kväll den 29/5 i Kungsbacka Sportcenter (Läraregatan 1, 434 50 Kungsbacka). 
Ta med en kompis och träna ett pass med oss! 
 

Grupp Tid
Knattar (6-8år) 17.00 - 18.00
Ungdom (9-10år) 18.00 - 19.00
Ungdom (11-13år) 19.00 - 20.00
Vuxna (14+ år) 20.00 - 21.00


Passet kommer att delas upp i ca 45min träning följt av 10min information. I slutet kommer ni att kunna anmäla er till vårterminens träning. Har ni inte möjlighet att delta på prova-på-passet men ändå vill anmäla er till vårterminens träning så hör av er till info@kungsbackajujutsu.se. Vi fyller grupperna enligt ordningen på vår kölista, med undantag för personer med familjemedlemmar i klubben då dessa har förtur. 

Vi tränar vanligtvis i en vit dräkt, men under prova-på går det självklart bra att komma i vanliga träningskläder! Vi rekommenderar långa byxor och en långärmad tröja utan dragkedjor. Har man långt hår ska det vara uppsatt och naglarna ska vara kortklippta för att förhindra skador. 

Vi ser fram emot att träffa er!

Läs hela inlägget »

Under vecka 17 har vi provgraderingar för barn och ungdomar som tränar i 9-10 och 11-14års grupperna. De pågår under ordinarie träningstider och ska inte ha någon påverkan på schemat.

För vuxna sker en mindre schema ändring. 
- Måndag 19.00 - 21.00 så är det provgradering till grönt bälte och högre. Detta innebär att Nybörjare gruppen för vuxna ställs in den 22e April.
- Onsdag 19.45 - 21.30 är det provgradering till gult och orange bälte.

Vuxna kom gärna och titta på de andra grupperna och heja på era klubbkompisar.

Lycka till!
//Instruktörerna

Läs hela inlägget »

Under fem år var Hugo en engagerad medlem, instruktör och vän i klubben. Med sin glädje, positiva inställning och omtänksamhet var han med och skapade den familjära förening vi är så stolta över idag. Han ställde alltid upp för alla, oavsett om det handlade om att hoppa in som kastdocka på graderingar eller åka med som ledare på barnläger. 

Samtidigt som han gick sista året på gymnasiet blev Hugo den tredje personen från klubben att ta 1:dan. Trots mycket i skolan missade han aldrig en träning och hans hårda jobb gav resultat i en fantastiskt väl genomförd gradering. Den positiva attityd och lösningsorienterade inställning som han uppvisade under de många träningstimmarna i dojon kommer att fortsätta vara en målbild för alla framtida svartbälten i klubben. 

Som instruktör var Hugo lika mån om allas utveckling som han var om allas trivsel. Hans ledarskap möjliggjorde ett öppet, inkluderande klimat där barn i alla åldrar fick en trygg plats att vara sig själva samtidigt som de lärde sig ju-jutsu. Genom att bjuda på sig själv inspirerade han andra att våga ta plats och göra saker som de från början aldrig trodde att de skulle klara. 

Det är med tacksamhet och stor saknad vi minns Hugo. Han var och förblir en förebild, både på och utanför mattan. 
 


Den 3 april klockan 19:00 bjuder vi in till en minnesstund i dojon (Kungsbacka sportcenter). Vi kommer inleda med att träna ett inspelat pass för Hugo och därefter kommer vi att ha ett bildspel och prata om Hugos tid i föreningen. Klädsel är primärt gi eftersom vi ska träna, men det går självklart också bra att delta utan att träna. Gamla som nuvarande medlemmar och anhöriga är välkomna att dela denna stund med oss. 

Läs hela inlägget »

Senaste nyheter

länkar till aktiviteter

NYHETSARKIV