välkommen att börja träna ju-jutsu hos oss

Alla som vill börja träna hos oss får chansen att prova på utan att behöva betala medlems- eller träningsavgifter. Prova-på-tiden omfattar tre tillfällen. Efter prova-på perioden måste medlems- och träningsavgift betalas för att man ska täckas av försäkringen. 

Vi tränar barfota, i träningsdräkt (Gi). Nybörjare kan träna med mjuksbyxor och t-shirt utan dragkedjor, huva och liknande. Smycken ska tas av innan träningen av säkerhetsskäl. 

Aktuella träningstider för respektive grupp (se nedan) hittar du under fliken schema.

Välkomna!

Innan du börjar träna vill vi gärna att du kontaktar oss, då speciellt våra barn- och ungdomsgrupper snabbt blir fyllda.

Vi har för närvarande kö till alla grupperna! Fyll i en intresseanmälan längst ner på denna sidan för mer information!

Huvudinstruktör:
Ivar Wikenstedt
0739 99 68 26
Kontakta instruktörerna

medlems-/träningsavgift

ÅlderAvgiftPeriod
6–8 år550 krper termin*
9–19 år650 krper termin*
20 år+800 krper termin*

Familj         1 700kr   per termin*

*Varav 300 kr i medlemsavgift
Medlemsavgift för icke tränande medlemmar är 300 kr per termin.
Avgiften betalas till klubbens plusgiro 4403221-7 eller 
swish 1234836136
Ange namn och grupp vid betalning.

träningsgrupper

knattar 6–8 år

Knatteträning riktar sig till barn mellan 6 och 8 år. Vi fokuserar framförallt på koordination och rörelse som utvecklar barnens motoriska färdigheter. Barnen får även prova på och lära sig enkla tekniker som lägger grunden för att sedan gå vidare till monsystemet. Vi lär oss att respektera varandra och visa hänsyn till att alla är på olika nivåer. 

Efter varje termin, i samband med gradering får man en röd markering på sitt bälte i knattesystemet. 

ungdomar 9–14 år (mon)

Ungdomspassen riktar sig till barn och ungdomar mellan 9 och 14 år. Träningen är enligt monsystemet, vilket innebär att den är anpassad efter barn och ungdomars fysiska förmåga. Monsystemet är anpassat för att undvika skador på sig själva och varandra.
Vid slutet av varje termin kan man anmäla sig till en gradering där ungdomarna har möjlighet att ta högre bälten genom att visa upp de tekniker man har lärt sig. Efter gradering till 4:mon (orange bälte) lyfts man upp till ungdom-avancerad-gruppen.

vuxna från 14 år (kyU)

Ju-jutsu är en mycket innehållsrik kampsport som innehåller som slag och sparkar, kast och nedläggningar, markbrottning, fasthållningar och gripatekniker. Ju-jutsu har även en filosofisk sida, där zenbuddism och meditation utgör grunden till ett harmoniskt varande.

Avancerad grupp (kyu)

För att få träna i vuxen avancerad gruppen krävs att du har 2:kyu (oranget bälte) eller högre. Detta är för att träningen har fokus på mer avancerade tekniker vilket kräver en högre teknisk förståelse.

Intresseanmälan