Under fem år var Hugo en engagerad medlem, instruktör och vän i klubben. Med sin glädje, positiva inställning och omtänksamhet var han med och skapade den familjära förening vi är så stolta över idag. Han ställde alltid upp för alla, oavsett om det handlade om att hoppa in som kastdocka på graderingar eller åka med som ledare på barnläger. 

Samtidigt som han gick sista året på gymnasiet blev Hugo den tredje personen från klubben att ta 1:dan. Trots mycket i skolan missade han aldrig en träning och hans hårda jobb gav resultat i en fantastiskt väl genomförd gradering. Den positiva attityd och lösningsorienterade inställning som han uppvisade under de många träningstimmarna i dojon kommer att fortsätta vara en målbild för alla framtida svartbälten i klubben. 

Som instruktör var Hugo lika mån om allas utveckling som han var om allas trivsel. Hans ledarskap möjliggjorde ett öppet, inkluderande klimat där barn i alla åldrar fick en trygg plats att vara sig själva samtidigt som de lärde sig ju-jutsu. Genom att bjuda på sig själv inspirerade han andra att våga ta plats och göra saker som de från början aldrig trodde att de skulle klara. 

Det är med tacksamhet och stor saknad vi minns Hugo. Han var och förblir en förebild, både på och utanför mattan. 
 


Den 3 april klockan 19:00 bjuder vi in till en minnesstund i dojon (Kungsbacka sportcenter). Vi kommer inleda med att träna ett inspelat pass för Hugo och därefter kommer vi att ha ett bildspel och prata om Hugos tid i föreningen. Klädsel är primärt gi eftersom vi ska träna, men det går självklart också bra att delta utan att träna. Gamla som nuvarande medlemmar och anhöriga är välkomna att dela denna stund med oss. 

Läs hela inlägget »

Den 18e mars är barn och ungdomsträningen inställed på grund av instruktörsbrist.

Vuxengrupperna tränar som vanligt.

Med vänliga hälsningar,
Instruktörerna

Läs hela inlägget »

Tisdagen den 2a april kl 18:00-19:00

Plats: Tingbergshallens konferensrum

Vänliga hälsningar
/Styrelsen, Kungsbacka Ju-jutsu 

Läs hela inlägget »

Senaste nyheter

länkar till aktiviteter

NYHETSARKIV